MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Uluderbent İlkokulu/Ortaokulu Ziyaret Edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürlerimiz Mehmet SAKAL ve İbrahim ÖZEL, Uluderbent İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Uluderbent İlkokulu/Ortaokulu Ziyaret Edildi.

     İlçe Milii Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürleri Mehmet SAKAL ve İbrahim ÖZEL okul ziyaretleri kapsamında Uluderbent Mahallesinde bulunan İlkokulunu/Ortaokulunu ziyaret etti. Okulun genel durumu, eksiklikleri ve sorunları hakkında bilgi aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürleri Mehmet SAKAL ve İbrahim ÖZEL öğretmenlerin "Ögretmenler Gününü" kutladılar. Öğrencilerle birlikte okul yemekhanesinde yemek yiyerek taşımalı yemek denetimi de yaptıktan sonra okulun çok amaçlı salonunda öğretmenlerle bir araya gelerek, onlarla görüş alışverişinde bulundular. Ardından okul bahçesinde ve halı sahada incelemelerde bulunan GÜNEŞ, okul idare ve öğretmenlerine teşekkür ettikten sonra okuldan ayrıldılar.

 

 

29-11-201929-11-201929-11-201929-11-201929-11-2019

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.