MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Tarafından Düzenlenen Müsabakalarda Derece Alan Öğrenciler Hüseyin GÜNEŞ'i Ziyaret Etti.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Tarafından Düzenlenen Müsabakalarda Derece Alan Öğrenciler Hüseyin GÜNEŞ'i Ziyaret Etti.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) tarafından Manisa, Eskişehir ve İstanbul da 3 Etaplı olarak düzenlenen F.F. Salon Başlangıç Modelleri Türkiye Şampiyonası sonuçları açıklanarak dereceye giren öğrenciler kupaları ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Güneş'i makamında ziyaret etti. Alınan dereceler ve kupalar hakkında bilgi verdiler ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Ziyarete Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Keziban ELÇİN, Felsefe Öğretmeni Hasan Ersin ve öğrenciler katıldı.

Engelli Kategorisinde; Şahin Zeybek Türkiye Birincisi, Ece Güner Türkiye İkincisi olarak Türkiye Şampiyonu,

Gençler Kategorisinde, Mücahit Doğanlı Türkiye İkincisi, Eren Badınca Türkiye Üçüncüsü,

Yıldızlar Kategorisinde; Ceylin Beril Kaya Türkiye İkincisi, Elif Toker Türkiye Üçüncüsü, Minikler Kategorisinde; Zeynep Yılmaz Türkiye ikincisi olmuştur.

 

 

08-03-202207-03-2022

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.