MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları FİZİK Dalında Derece Yapan Öğrencilerden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'e Ziyaret

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları FİZİK Dalında Derece Yapan Öğrencilerden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'e Ziyaret

        TÜBİTAK'ın lise öğrencilerine yönelik düzenlediği bilim olimpiyatları FİZİK dalında 81 ilden 444 öğrencinin katılımıyla yapılan bilgi yarışmasında derece yapan Alperen ÖZTÜRK ve İlteriş Kaan ÖZDEMİRCİ'den oluşan Özel Bahçeşehir Koleji öğrencileri, Okul Müdürü Zeynep UYSAL ve Fizik Öğretmeni Zeki İNANPOLAT ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin GÜNEŞ'i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Şube Müdürü İbrahim DADAŞ da hazır bulundu.

        İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Güneş'i ziyaretlerinde 12.sınıf öğrencisi Alperen Ertürk ve 11.sınıf öğrencisi İlteriş Kaan Özdemirci başarısı hakkında bilgi veren Özel Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi Müdürü Zeynep Uysal: "Öğrencilerimiz, Fizik Öğretmeni Zeki İnanpolat rehberliğinde uygulanan bir program dâhilinde çalışma yürüttüler. 2020 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Sınavı'nda, Fizik dalında derece yaparak önemli bir başarıya imza attılar." dedi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş, Alperen Ertürk ve İlteriş Kaan Özdemirci'nin başarılarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek: "Öğrencilerimiz boş şeylerle vakit geçirmek yerine ailesi için, vatanı için, milleti için çalışmayı tercih etmiş. Bu başarısı geleceğe daha sağlam adımlarla bakmasına yardımcı olacak. Biz de her türlü desteği vermeye hazırız. Öğrencilerimizin ailelerini, öğretmenlerini ve okul yönetimini fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum." dedi.      

 

07-10-202007-10-2020

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.