MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"TELAFİDE BEN DE VARIM" KONULU TOPLANTI İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILDI.



Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş başkanlığında, okul müdürleriyle "TELAFİDE BEN DE VARIM" konulu bilgilendirme toplantısı internet üzerinden yapıldı.
Toplantıda konuşan Sayın Güneş, " Bakanlığımız, salgın döneminde okullarından uzak kalan öğrencilerimiz için yaz döneminde telafi programları hazırladı. Bizler de müdürlük olarak, paydaş kurumlarımızla beraber ve ilçemizin potansiyelini kullanarak çocuklarımıza her alanda seçenekler sunacağız. Her okulumuz, Talim Terbiye Kurulunca hazırlanan öncelikli ve kritik kazanımları dikkate alarak zümreler marifetiyle hazırlanan çerçeve dâhilinde kendi okullarındaki öğrenci gruplarının ihtiyaçlarını belirleyecek. Okullarımız, 5 Temmuz'dan 31 Ağustos'a tarihine kadar fiziksel imkânlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda ve de doğayla baş başa oluşturacağımız kamplarda çocuklarımızı ağırlayacağız. Gönüllülük esasına olacak programda isteyen öğrencilerimize akademik programlar etkinlikler, isteyen öğrencilerimize de fiziksel etkinlikleri içeren programlar sunacağız. Böylelikle yeni eğitim öğretim yılına kadar öğrencilerimize dolu dolu bir telafi eğitimi vereceklerini ve bu kapsamda okullara her türlü desteği sunacağız" dedi.

 

    15-06-202115-06-202115-06-202115-06-202115-06-202115-06-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.