MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Özel Öğretim Bürosu Personeli Gürhan ZEYBEK emekli oldu.

Özel Öğretim Bürosu Personeli Gürhan ZEYBEK emekli oldu.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde Özel Öğretim Bürosu personeli olarak çalışan Gürhan ZEYBEK bugün itibarî ile emekli oldu.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan Gürhan ZEYBEK, emekliler kervanına katıldı. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ; "Milli Eğitim camiasında yıllarca başarılı bir şekilde görev yapan Gürhan ZEYBEK arkadaşımız, benim bulunduğum süre içinde dürüstlüğüyle, saygınlığıyla mesai arkadaşlığında gösterdiği uyum, dost canlısı ve işini iyi şekilde yapan bir kişi olarak tanıdım. Emeklilik hayatında, ailesiyle, tüm yakınlarıyla ve dostlarıyla en güzel şekilde yaşamına devam etmesini diliyorum." dedi. Ayrıca salgın nedeniyle tüm daire çalışanlarıyla biraraya gelip veda edilemediğini, normalleşmeyle birlikte ilk fırsatta biraraya gelineceğini de sözlerine ekledi. Emekliye ayrılan ZEYBEK, görev yaptığı Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve çalışma arkadaşlarından ayrı kalmanın burukluğunu yaşayacağını belirterek, yapılanlar için teşekkür etti. Emekliye ayrılırken, birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğu Alaşehir İlçe Milli Eğitim camiasına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

17-05-202117-05-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.