MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Performans Değerlendirme Toplantısı...

 Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Performans Değerlendirme Toplantısı...

İlçemizdeki tüm Meslek Lisesi Müdürleri (Şehit Evren Kara M.T.A.L., Sekine Evren M.T.A.L., Alaşehir İMKB M.T.A.L.), tüm Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürleri (Kavaklıdere Ç.P.A.L, Yeşilyurt Gürbüz Altın Ç.P.A.L., Uluderbent Sabancı Ç.P.A.L.) ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ile 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Manisa geneli Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları performans değerlendirme sonuçları ele alındı. 

Manisa genelinde 67 Mesleki Teknik ve Teknik Anadolu Lisesi bulunmaktadır. Meslek Liseleri 7 ana kriter üzerinden değerlendirilmiş olup,  ilçemiz meslek liseleri güzel sonuçlar elde ettiler. Şehit Evren Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İl 2.´ si, Uluderbent Çok Programlı Anadolu Lisesi İl 11.´ si, Sekine Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İl 12.´ si, Yeşilyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi İl 13.´ sü,  Alaşehir İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İl 17.´ si ,  Kavaklıdere Çok Programlı Anadolu Lisesi İl 19.´ su,  Sümer Oral Mesleki Eğitim Merkezi İl 28.´ si olmuştur. 

Başarı elde eden okullarımızı tebrik eder; gelecek yıllarda bu başarılarının daha da artmasını dileriz.

 

13-08-201813-08-2018

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.