MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Manisa'da 20. Millî Eğitim Şûrası İlimiz Ön Hazırlık Çalışma Toplantısı Yapıldı.

Manisa'da 20. Millî Eğitim Şûrası İlimiz Ön Hazırlık Çalışma Toplantısı Yapıldı.

         Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, 20. Milli Eğitim Şûrası Manisa Bölge Çalıştayı'nın yapacağı hazırlıklar için Manisa'ya gitti.

   Milli Eğitim Bakanlığının "en yüksek danışma kurulu" olarak tanımlanan Millî Eğitim Şûrasının 20.si Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı koordinesinde 1-3 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara'da toplanacak. Şura öncesi illerde gerekli hazırlıklar yapılmaya başlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ'in de görev aldığı ve "Temel Eğitimde Fırsat Eşitliği", "Mesleki Eğitimin İyileştirilmesi", "Öğretmenlerin Mesleki Gelişimi" üç ana konuda özel ihtisas komisyonunun kurulacağı 20. Millî Eğitim Şûrası'nın Manisa Bölge Çalıştayı, İl Müdürümüz Mustafa DİKİCİ'nin açılış konuşması ve Bölge Koordinatörü İl Müdür Yardımcımız Abdullah ÖLMEZ'in bilgilendirmeleri ile öğrenciler, öğretmenler, yöneticiler, sendika temsilcileri, akademisyenler, kurum ve kuruluşların yetkililerinden oluşan geniş eğitim paydaşlarının katılımıyla Manisa Öğretmenevi'nde başladı. 19 ve 20 Ekim olmak üzere 2 gün sürecek olan toplantının ilk gününde, Müdürlüğe sunulan "20. Milli Eğitim Şurası Alt Komisyonunun Taslak Raporu" değerlendirildi.

     İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Dikici pek çok yenilikçi fikrin sunulduğu, yapılan istişare sonucunda oluşan görüşlerin değerlendirilmek üzere raporlandığı 20. Millî Eğitim Şûrası Manisa ön hazırlık değerlendirme toplantısının hayırlı olması temennisinde bulunarak il raporunun hazırlık sürecinde emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

 

19-10-202119-10-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.