MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Manisa İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından, "Mesleki Eğitim Merkezi Programına Kayıt, Nakil ve Geçişler" Konulu Toplantı Düzenlendi.

Manisa İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından,

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ve Çok Programlı Anadolu Liselerinin bünyesinde açılan Mesleki Eğitim Merkezi Programına öğrenci kaydı için, yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa DİKİCİ başkanlığında, Mesleki Teknik Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa KILIÇ'ın da katıldığı toplantı, Salihli Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Salihli, Turgutlu, Alaşehir ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürleri, bu ilçelerin Mesleki ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürleri, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürleri katıldı. Bakanlığımızın hassasiyetle üzerinde durduğu Mesleki Eğitim Merkezi Programının önemi ve sağladığı avantajlar vurgulandı.  

04-01-202204-01-2022

04-01-202204-01-2022

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.