MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

LGS Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı

LGS Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı

      İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ, Şube Müdürlerimiz Sedat KOYUNCU ve Süleyman BÜYÜKKARCI, ilçemiz genelinde 8. sınıflarda destekleme ve yetiştirme kursu veren öğretmenlerimiz ve psikolojik danışma ve rehber öğretmenleri ile biraraya geldiler.      

      Toplantıda, yaklaşık %10 öğrencinin yerleştiği LGS (Lise Geçiş Sınavı) üzerinde duruldu ve toplantıya katılan öğretmenlerle görüş alışverişinde bulunuldu.       İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ, sınav için etkili rehberlik ve yönlendirme yapmanın önemine değindi. 8. Sınıflara destekleme ve yetiştirme kurs kapsamında öğrencilere ders veren öğretmenlerimizden, merkezi yerleştirme sınavına hazırlık konusunda üzerlerine düşeni hassasiyetle yapmaları istendi. Ayrıca sunu yolu ile, son iki yılın LGS verilerinin değerlendirilmesi de yapıldı.        

      Şube müdürlerimiz birimleri ile ilgili sunum ve değerlendirme yaptılar. Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ, "e-portfolyo", "Manisa Heryerde Okuyor" ve "Pekâlâ Okuyoruz" projelerine gerekli özenin gösterilmesini istedi.    

  24-10-201924-10-201924-10-201924-10-201924-10-2019

 

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.