MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Kızılay Dostu Hüseyin Güneş'e Teşekkür Plaketi Takdim Edildi.

Kızılay Dostu Hüseyin Güneş'e Teşekkür Plaketi Takdim Edildi.

    Türk Kızılay'ı Ege Bölge Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Barış DOLAŞ, Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. İsmet NARDAL, Manisa Kızılay Kan Bağışı Merkezi Alaşehir Koordinatörü Berk ARKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i makamında ziyaret ederek ilçede düzenlenen kan bağışı kampanyasında ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

    Türk Kızılay'ı Ege Bölge Kan Bağışı Merkezi, Kızılay dostu olarak gördükleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'e, 13-14 Aralık tarihlerinde Alaşehir Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına destekleri ve yaptığı kan bağışından dolayı teşekkür plaketi verdi. Sayın Güneş, "Hem kan ihtiyacı olan kardeşlerimize yardımcı olmak, hem de Covid-19 hastalarımızın plazma kan ihtiyacının karşılanmasına destek olmak amacıyla, kan verme işlemini gerçekleştirdiklerini, bir gün bizim de kana ihtiyacımız olabileceğini belirterek, vatandaşlarımızın da kan vererek ihtiyaç sahiplerine yardım edebileceğini" ifade etti.

    Türk Kızılay'ı Ege Bölge Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Barış DOLAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'e Kızılay'a verdiği desteklerden ve ayrıca kan bağışı yaptığından dolayı teşekkür plaketi verdi.  

21-12-202121-12-202121-12-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.