MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Güneş, İlkokullar Arası Yapılan Fiziksel Etkinlik Oyunları Şenliğine Katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin Güneş, İlkokullar Arası Yapılan Fiziksel Etkinlik Oyunları Şenliğine Katıldı.

İlkokullar arası yapılan fiziksel etkinlik oyunları Alaşehir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti. İlkokullar arası fiziksel etkinlik oyunları kapsamında çemberle iş birliği oyunu, el değdirerek bayrak koşusu ve halat çekme oyunları oynandı. Öğrencilerin doyasıya eğlendiği etkinliğe, Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu, Atatürk İlkokulu, Beş Eylül İlkokulu, Kozluca İlkokulu katılım sağladı. Katılım sonunda öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Şenlikle ilgili açıklama yapan Güneş, "Bakanlığımızın projelerinden bir tanesi, ilkokul seviyesindeki çocuklarımız için yapıyoruz bu etkinliği. Biliyorsunuz ilkokullarda beden eğitimi öğretmenlerimiz derslerine girmiyor, kendi sınıf öğretmenleriyle ders işliyorlar. Onların hem fiziksel etkinlik dersleri var hem de bu vakitlerinde eğlenmeleri için kendi öğretmenleriyle birlikte değerlendiriyorlar. Çocuklar hem spor yapıyor hem de eğleniyor."  Dedi

Şenliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur KATAR, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

16-06-202216-06-202216-06-202216-06-202216-06-2022

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.