MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'in Yıl Sonu Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'in Yıl Sonu Mesajı

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'İN sene sonu mesajıdır.

2022-2023 eğitim-öğretim yılını hep birlikte büyük bir özveriyle tamamlamış bulunuyoruz. Yaz tatiline başlayacak olan geleceğimizin teminatı çocuklarımızın tatil sevinçlerini yürekten paylaşıyorum. Tüm çalışmalarımız, öğrencilerimizi sağlıklı, mutlu, özgüven duygusu gelişmiş, sorumluluk sahibi, büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgi ve şefkat gösteren, çevresine duyarlı, ilerlemeye açık, araştıran ve sorgulayan, bilginin hâkimi bireyler olarak yetiştirmektir.

Değerli öğrencilerimiz;
Karnenizdeki notları bir yıl boyunca yaptığınız çalışmaların değerlendirmesi olarak görünüz. Zayıf yönlerinizi güçlendirmek için bu tatili fırsata çeviriniz. Çevremizdeki tarihi ve kültürel mirasımız olan yerleri, müzeleri gezin. Doğayla iç içe olun. Sosyal ve kültürel aktivitelere imkânlarınız el verdiğince önem verin. Yeni hayaller kurun, yeni insanlar tanıyın, görmediğiniz yerler görün, bilmediğiniz şeyler öğrenin, kendinizi dinleyin, kendi sesinizi duyun. Aile büyüklerinizi ziyaret edin. Bütün bunlarla beraber mutlaka kitap okuyun. Sizleri seviyor iyi tatiller diliyorum.

Sayın Velilerimiz;
Sizler, en değerli varlıklarınız olan çocuklarınızı biz eğitimcilere emanet ettiniz. Onların iyi bir eğitim alması, kişiliklerinin ve karakterinin gelişmesi, şekillenmesi ve iyi bir geleceğe hazır olmaları için büyük özveride bulundunuz. Bugün, çocuklarımız karnelerini alıyor. Unutmayın ki onların aldığı karne hepimizin karnesi. Her ne kadar karnenin üzerinde çocuğun ismi yazıyorsa da hepimizin karnesi. Çocuklarımız eğitim-öğretim süreci sonunda gösterdiği başarı sonucu takdir, teşekkür vb. başarı belgeler aldığında nasıl mutlu oluyorsak, başarısızlık durumunda da ortak sorumluluğumuz gereği sevgimizi ve desteğimizi göstermeliyiz. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek hazırlamak hepimizin asli görevidir.

Kıymetli meslektaşlarım;
İyiye, güzele ve hakikate dair ne varsa ülkemiz ve çocuklarımız için birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır. Sizler üstün gayret ve özverili çalışmalarınızla ülkemiz ve geleceğimiz için önemli olduğunuzun bilinciyle başarılı bir yılı daha geride bıraktınız. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için yaptıklarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinize iyi tatiller diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
UNUTMAYALIM! HİÇBİR KARNE ÇOCUKLARIMIZDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİLDİR.

 

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.