MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in Öğretmenler Günü Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in Öğretmenler Günü Mesajı

Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 24 Kasım 1928'de Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği tarihin yıldönümü. Bugün, "Ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak" için didinen ve ter döken, alnındaki bilgi çelengi ve elindeki meşaleyle aydınlık ufuklar açarak, düşüncelerde şimşekler çaktıran, gönüllere sevgi tohumu eken, vefakar öğretmenlerimizin günü"... 

Bilgi çağının öğretmenlerinin, her öğrencinin ayrı bir dünya olduğu, topluma mutlaka kazandırılması gereken bir cevher olduğu bilinciyle öğrencisine yaklaşan öğretmenlerimizin yeri dünyadaki teknolojik gelişmelere rağmen yerleri doldurulamaz. Ülkemizin bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan, "Cemiyetin düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmendir" diyerek, güçlü bir Türkiye ve aydınlık geleceğimiz için göreve koşan ve şehit olan öğretmenlerimizi de bu vesile ile bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm öğretmenlerimize sağlık, başarı ve huzur dolu yarınlar diliyorum.

 

Hüseyin GÜNEŞ

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.