MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'in 2. Dönem Ara Tatil Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'in 2. Dönem Ara Tatil Mesajı

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatiline 14 Nisan Cuma günü itibarıyla başlıyoruz. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrasında 2.döneme buruk başladık. Ülkece ilk şoku atlatmamızın ardından acılarımızı bir kenara koyarak yaraları sarmak adına var gücüyle çalışan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle; ilimize misafir gelen vatandaşlarımızla birlikte gönül gönüle vererek asrın felaketinin yaralarını eğitimle sarmaya devam ediyoruz.

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 eğitim öğretim yılı, ilkbahar dönemi ara tatiline girmiş bulunmaktayız. Kendinizi geliştirmeye, okumaya, yeni beceriler öğrenmeye zaman ayırabileceğiniz ve de Ramazan Bayramı ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayacağımız bu ara tatilde, sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirmenizi dilerim. Kısa bir aradan sonra 24 Nisan'da okullarımızda yeniden buluşup umut, cesaret ve inançla sürdürdüğümüz eğitim yolculuğuna heyecanla devam edeceğiz.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Öğrencilerimiz, sizlerin özveriyle yürüttüğü eğitim çalışmaları sonucunda gelecekteki hedeflerine doğru kararlılıkla ilerliyor ve geleceklerinin şekillenmesinde büyük rol oynuyorsunuz. Göstermiş olduğunuz fedakârlık, emek ve gayretten ötürü sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.

Hepinize sağlıklı ve huzurlu bir tatil dönemi diliyorum.

Hüseyin GÜNEŞ

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.