MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Hazır Giyimin Üreten Eli Projesi Kapsamında İzmir Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'ne Gezi Düzenlendi.

Hazır Giyimin Üreten Eli Projesi Kapsamında İzmir Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'ne Gezi Düzenlendi.

Şehit Efkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Zafer Kalkınma Ajansı ile yürütmekte olduğu Hazır Giyimin Üreten Eli adlı projesi kapsamında İzmir Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğine, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal ŞENGÜL, Alaşehir Şehit Efkan Mtal Müdürü Nurten KOCAKABAK, Alaşehir Borsa İstanbul Mtal Müdürü Keziban KIRDAŞ, Alaşehir Kaymakamlık Proje Ofis Sorumlusu Hasan BAYSAL, Moda Tasarım Teknolojileri Alan Şefi Sema BERKTAŞ, Bilişim Teknolojileri Atölye Şefleri Hülya KURTULAN ve Serhat EROL, 12. sınıf Moda Tasarım Teknolojileri Alan Öğrencileri Çilem VAROL ve Ayşegül AKÇAM'ın katılımıyla gezi düzenlendi. Fabrikanın iş ortamı, çalışma şekli ve şartları hakkında bilgi sahibi olan öğrenciler bu geziden memnun bir şekilde ayrıldılar. Proje ekibimizi karşılayan Sayın Hayati Ertuğrul EGSD YK Bşk, Okay Şimşek EGSD YK Bşk Yrd, Nükhet Şenkaya,EGSD Genel Sekreteri İsmail Urhan, EGSD YK üyesi Engin Şentürk'e ,Denis's Moda evi sahibi) yakın ilgileri misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.

 

 

28-03-202228-03-202228-03-202228-03-202228-03-202228-03-2022

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.