MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Güzel Ülkemde Değerlerim Ve Tarihim' Projesi Kapsamında Manisa'da Yetişen Akademisyenler Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor.

Güzel Ülkemde Değerlerim Ve Tarihim' Projesi Kapsamında Manisa'da Yetişen Akademisyenler Öğrencilerle Buluşmaya Devam Ediyor.

 Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Destekleme ve Geliştirme Derneği ile Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nun paydaş olduğu "Güzel Ülkemde Değerlerim ve Tarihim" adlı proje kapsamında konferans düzenlendi. Okul Müdürümüz Aydın GÖRGEÇ açılış konuşmasını yaptı. Manisa ilimizin değerli akademisyenlerinden Dumlupınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şadi EREN öğrencilerle buluşarak 'Alaşehir'in Tarihi ve Değerleri' konulu konferansı gerçekleştirildi. Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen konferansa Şube Müdürü Yasemin ORAL, Okul Aile Birliği Başkanı Fahrettin SEVAL katıldı. Program sonunda Okul Müdürü Aydın GÖRGEÇ Prof. Dr. Şadi EREN'e teşekkürlerini iletti ve plaketini takdim etti.

 

15-11-202215-11-202215-11-202215-11-2022

 

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.