MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Fevzi İŞBİLİR'den Alkan İlkokulu'na Yatırım

Fevzi İŞBİLİR'den Alkan İlkokulu'na Yatırım

    Soyak Enerji Grubu'nun Alaşehir Alkan Mahallesi'nde faaliyet gösteren Jeotermal Enerji Santrali Temsilcisi Fevzi İŞBİLİR, Alkan İlkokulu Ana Sınıfı için bir buzdolabı ve 3-4/A sınıfına da etkileşimli tahta hediye etti. Yaptığı katkı ve yardımlardan dolayı kendisine plaket armağan edildi.

    Eğitimde her geçen gün kaliteyi artırmak için mücadele ettiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Kahraman; 'Hayırsever vatandaşlarımızın eğitime verdikleri destek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Eğitimde öğretmenin, öğrencinin ve ailenin gayretleri yanında araç ve gereçler de çok önemlidir. Artık günümüz şartlarında etkileşimli tahta uygulamasının eğitimdeki öneminin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz ve biliyoruz. Teknolojiyi kullanarak daha fazla duyu organına hitap ederek öğrencilerin derslere daha etkin katılımları sağlanacaktır. Bu sebeple, eğitime katkılarından dolayı Fevzi Bey'e teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

    Bu konuda çalışmalar yapan ve temasları sağlayan Alaşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İrfan Kahraman'a, Okul Aile Birliği Başkanı Yusuf Acar ve Alkan Mahallesi Muhtarı Hamit Akbulut'a da teşekkür ediyoruz.  

 

  08-12-202108-12-202108-12-202108-12-202108-12-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.