MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

"Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" Proje Tanıtım Toplantısı



          Alaşehir Selahattin Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğünce organize edilen "EKRANA ELVEDA SOKAĞA MERHABA" proje tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya, İlçe Kaymakamımız Abdullah UÇGUN, Belediye Başkanı Ahmet ÖKÜZCÜOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Onur KATAR, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mehmet SAKAL, Zorlu Enerji ve STK temsilcileri katıldı.


         Gençlik Projeleri Destek Programı(2019-1) kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmekte olan "EKRANA ELVEDA SOKAĞA MERHABA" proje tanıtım toplantısına katılan Kaymakam Abdullah UÇGUN konuşmasında; "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlçemiz genelinde Gençlik Projeleri Destek Programı(2019-1) kapsamında, 2 ortaöğretim kurumumuzun projesi desteklendiğini, bu projelerden biri olan "Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" Projesi'nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 18.250 TL hibe desteği aldığını ifade etti. Bu projeyle, unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını kullanarak, çocuklarımızı ve gençlerimizi ekran başından uzak tutmanın amaçlandığını belirten Kaymakan UÇGUN, projeye sahip çıkarak her türlü desteğin verileceğini belirtti. Projenin hazırlanmasında emeği geçen okul idarecilerini, proje yürütücüsü ve projede görevli öğrencileri tebrik etti. Toplantı sonunda proje ekibiyle hatıra fotoğrafı çekildi.

 

18-02-202018-02-202018-02-202018-02-202018-02-2020

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.