MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Eğitim Yöneticiliğine İlk Defa Atanan Müdürlerle Toplantı Yapıldı.

Eğitim Yöneticiliğine İlk Defa Atanan Müdürlerle Toplantı Yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in başkanlığında, eğitim yöneticiliğine ilk defa atanan müdürlerle toplantı yapıldı. Gerçekleştirilen toplantıda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Kahraman ile Tuğba Buket Aydemir Er ve göreve yeni başlamış olan okul müdürleri hazır bulundular.

Güneş konuşmasında "Öğrencilerimizi; güçlü Türkiye'nin hizmetkârı, çağın gerektirdiği temel teknoloji ve bilimsel yeterliliklerini geliştirmiş, evrensel değerleri tanıyan, her bakımdan sağlıklı nesiller olarak yetiştirmek hepimizin temel görevidir. Bu bakımdan Alaşehir'imizin tecrübeli ve nitelikli eğitim kadrolarının hedeflerimizi gerçekleştirmede milletimize sunacağı katkı paha biçilemez olacaktır. Bu katkı da en büyük pay belki de "Okul, müdürü kadar okuldur." sözünden de hareketle siz yöneticilerimize aittir. Yapılan yönetici sınavını başarıyla geçerek tercihleriniz doğrultusunda okullarımıza yerleştirildiniz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum." dedi.  

Talep ve önerileri dinleyen müdürümüz, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı, sağlıklı ve başarılı olması temennisinde bulunarak toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

13-09-202113-09-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.