MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Eğitim Yöneticiliğine İlk Defa Atanan Müdür ve Müdür Yardımcılarıyla Toplantı Yapıldı.

Eğitim Yöneticiliğine İlk Defa Atanan Müdür ve Müdür Yardımcılarıyla Toplantı Yapıldı.

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in başkanlığında, eğitim yöneticiliğine ilk defa atanan 3 müdür ve 15 müdür yardımcısıyla toplantı yapıldı. Bugün gerçekleştirilen toplantıda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasemin Oral ve göreve yeni başlamış olan okul müdür ve müdür yardımcıları hazır bulundular.

     Eğitimin her kademesinin olduğu gibi okul müdür ve müdür yardımcılığının da önemi noktasında birikimlerini sunan Hüseyin Güneş yeni eğitim öğretim yılına daha güçlü bir kadro ile girmenin, okullarımızın ve öğrencilerimizin eksiklerini bir an önce temin etme noktasında birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Doğru güvenilir bilgi alma noktasında mevzuatın gerekliliklerini yerine getirirken insani ilişkileri aynı zamanda güler yüzlü bir iletişim ortamı oluşturmanın hedef olarak başarıya gitme noktasında rehber edinilmesi gerektiğini belirten Güneş, toplantıya katılan müdür ve müdür yardımcılarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu. Talep ve önerileri dinleyen müdürümüz, yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı, sağlıklı ve başarılı olması temennisinde bulunarak toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

 

 

    17-09-202017-09-202017-09-2020

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.