MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Caberburhan Ortaokulu Ziyaret Edildi.

Caberburhan Ortaokulu Ziyaret Edildi.

    İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Caberburhan Ortaokulu gezdi. Güneş, sınıfları da gezerek öğrencilerle bir süre sohbet etti. Burada öğrencilere hitap eden Hüseyin Güneş, "Milli Eğitim Kurumu olarak sizin başarınız ve yarınlara daha iyi hazırlanmanız daha iyi bir geleceğe sahip olmanız için sürekli bir gayret içindeyiz. Daha güzel bir gelecek için okul size bu ortamı sağlarken sizin de daha çok çalışıp yarınlara daha iyi hazırlanmanız gerekir. Kendini ifade etmenin en iyi yolu bol kitap okumaktır" dedi.

    Sınıfları gezen Milli Eğitim Müdürü Sn. Hüseyin Güneş, daha sonra öğretmenler odasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya geldi.

    Burada öğretmenlerle sohbet eden, görüş ve önerilerini dinleyen Güneş, "Bizim hedefimiz kurumsal olarak işleyişi oturtmak ve bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bu hedef doğrultusunda bu yıl önemli dönüşümler yapıldı. Milli Eğitim camiası büyük bir camia ve bu camianın her ferdi bizim için önemlidir, değerlidir." ifadelerini kullandı.

30-03-202130-03-202130-03-2021

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.