MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Benim Oyun Sandığım Projesi Kapsamında Ziyaret Gerçekleşti.

Benim Oyun Sandığım Projesi Kapsamında Ziyaret Gerçekleşti.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak finansmanı ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu kapsamında dezavantajlı bölgelerde bulunan Delemenler, Subaşı, Serinyayla ve Keskinler Mahallelerinde Benim Oyun Sandığım Projesi kapsamında sandıklar tespit edilen 12  aile ve çocuklara teslim edilmişti. Gülçiçek Hatun Anaokulu Okul Müdürü Zübeyde Özdemir ve okul  öğretmeni Ayşegül Ölmez sandıkların teslim edildiği mahallelerdeki ailelere ve öğrencilere dönem sonu ziyarette bulundu.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ortak finansmanı ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu , Kalite ve Erişimin Artırılması Projesi 1 Kasım 2020 Yılında başlamıştı. Bölgemize gönderilen  içerisinde oyuncaklar ve eğitim malzemeleri bulunan 12 oyun sandığı, ilçemizde  dejevantajı bölgelerde  bulunan Delemenler, Subaşı, Serinyayla ve Keskinler Mahallellerinde  yaşayan okul öncesi eğitim almayan, okula gitmeyen çocuklarımıza ulaştırılmıştı. Gönüllü öğretmenimiz, oyun sandığı verdiğimiz aileleri, çocukları evlerinde ayda en az bir kere olmak üzere ziyaret ederek, Benim Oyun Sandığım'ı kullanarak bu çocukların ev temelli erken çocukluk eğitimini destekledi. Bunun dışında devamlı ailelerle iletişim halinde olarak olumlu gelişmeleri büyük bir özveriyle takip etti.  Ev temelli erken çocukluk bakımı ve eğitim modelinin bir parçası olan "Benim Oyun Sandığım" kapsamında, özellikle erken çocukluk eğitimi hizmetlerine erişimi sınırlı olan veya hiç olmayan elverişsiz koşullarda yaşayan altı yaşın altındaki çocuklara ve ailelerin eğitimi hedeflenmektedir. Öğrencilerimizin aileleri bu eğitimden ve öğretmenimizin ilgisinden memnuniyetini her fırsatta dile getirmektedir.

 

 

15-06-202215-06-202215-06-202215-06-202215-06-202215-06-202215-06-202215-06-2022

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.