MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Bakım ve Onarım Çalışması Yapılacak Okullarımız Ziyaret Edildi.

Bakım ve Onarım Çalışması Yapılacak Okullarımız Ziyaret Edildi.

    İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, bakım ve onarım çalışmaları yapılacak olan Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu'nu ziyaret ederek okul yöneticilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin, "Okullarımızda eğitim konusunda tespit edilen ihtiyaç ve sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığını ifade etti. Okul ziyaretlerimizle bu durumu yerinde inceliyor, aynı zamanda okul müdürlerimizin taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Hedefimiz, öğrencilerimize en iyi fiziki şartlarda, en iyi eğitimi vermektir. Bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir." dedi. Mustafa Beşikçioğlu Ortaokulu'nda bakım ve onarım için gerekli bilgi alındıktan sonra Mustafa Beşikçioğlu İlkokulu ziyaret edildi. Son olarak Cumhuriyet Ortaokulu ziyaret edildi. Pencere çerçeve değişimi planlanan sınıflar yerinde incelendi. İncelemenin ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhammet Çetin ilçemizden ayrıldı.

 


25-12-202025-12-202025-12-202025-12-2020

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.