MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Eğitime Destek

Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Eğitime Destek

     TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) tarafından finanse edilen ve Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası aracılığıyla 2022-2023 eğitim/öğretim yılında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hazırlanan yardımlar, protokolle Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edildi. Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in makamında yapılan törene Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Seyhan, Genel Sekreter Birol Şen katıldı.
     Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, "Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için yardımların, en kısa sürede ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını ifade etti. Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Seyhan'ın şahsında kuruluşa da teşekkürü bir borç biliriz. Eğitime destek olmak için her zaman ellerinden geleni yaptılar. Çok teşekkür ediyoruz." dedi.

 

05-10-202205-10-202205-10-2022

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.