MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okçuluk Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'i Ziyaret Etti.

Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okçuluk Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜNEŞ'i  Ziyaret Etti.

Alaşehir Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okçuluk Takımı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin GÜNEŞ'i ziyaret etti. Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Keziban  ELÇİN ve Beden Eğitimi Öğretmeni Çağdaş Cesur tarafından okulun okçulukla ilgili başarıları hakkında Sayın Hüseyin Güneş'e kısaca bilgi verdiler.

Okçuluk takımı 21-23 Aralık 2022 'de Samsun'da yapılan Türkiye Okçuluk Şampiyonası'nda okulun öğrencisi Erimcan ASLAN Türkiye 34. olarak ilçemizi gururlandırmıştır.

Okçuluk takımı Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Okul Sporları çerçevesinde Okçuluk Manisa İl Birinciliği Yarışması, Manisa Olimpik Spor Kompleksi Okçuluk Sahası'nda yapıldı. Yarışmaya, gençler kategorisinde Erim Can Aslan, Hasan Aşuk ve Seyhan Tetik'ten oluşan üç öğrenci ile katıldı. Yarışmalar sonunda Erim Can Aslan il birincisi, Seyhan Tetik ise il dördüncüsü olarak başarıya ulaştı. Her iki öğrenci de 16 Mayıs tarihinde Mersin'de yapılacak olan Okul Sporları Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Manisa'yı temsil edecek.

12-05-2022

 

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.