MANİSA ALAŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Öğrencilerden Anlamlı Yürüyüş

Öğrencilerden Anlamlı Yürüyüş

       Şehit Alper Zor İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Lösemili Çocuklar Haftası" dolayısıyla, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı ile Sevgi Yolu arasında yürüyüş düzenledi.

       İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin GÜNEŞ ve Şube Müdürü Süleyman BÜYÜKKARCI bu anlamlı yürüyüşte öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yürüdü. Lösemili çocuklara destek olmak ve hastalığa dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüşte, öğrenciler farkındalık oluşturmak amacıyla maske taktı.

 

        LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI

     Türkiye'de ve dünyada her yıl binlerce çocuk lösemi hastalığına yakalanıyor. Kanser teşhisi sonrası ise küçük bedenler oldukça zorlu bir tedavi sürecine giriyor. Aileleri ve anne baba adaylarını çocuk kanserlerine karşı bilinçlendirmek, löseminin yaygınlığı ve tedavi edilebilirliği konularına, lösemi tedavisi gören çocukların moral ve motivasyonunun sevgiyle yüksek tutulmasının önemine dikkat çekmek adına her yıl dünyada 25-31 Mayıs tarihleri arası Dünya Lösemili Çocuklar Haftası olarak kutlanıyor. Türkiye'de ise ayrıca 2-8 Kasım tarihleri arası Lösemili Çocuklar Haftası olarak kutlanmaktadır.

Lösemi ciddi fakat tedavisi olan bir hastalık. Sevgi ve umut, lösemili çocuklarımızın ihtiyacı olan öncelikli iki şey.

 05-11-201905-11-201905-11-201905-11-201905-11-2019

Ilıca Mahallesi Ulupınar Bağyolu Küme Evleri No6 Kat3 Alaşehir / MANİSA - 0(236) 653 1032 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.